Sajtjaink

A kiváló minőségű tej mellett a sajtjaink fő alkotóeleme a folyamatosan bővülő szakértelmünk és persze a sajt iránti szeretetünk.

Próbáld ki lágy és kemény sajtjainkat, vagy kérj sajttálat, és ízleld meg mindegyik fajtát! Mi a camembert sajtból bármennyit meg tudunk enni, az aktuális kedvencünk pedig hétről-hétre változik.

Bízunk benne, hogy neked is akkora örömet és mennyei ízélményt adnak sajtjaink, ahogyan azt számunkra is teszik nap mint nap.

Parenyica

A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, mely sózás után feltekerünk, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk.

Camembert jellegű sajt

A lágy sajtok királynője. Érlelési ideje minimum 3 hét – ezalatt a sajtot egy vékony, fehér penészréteg borítja be.

Görögszénamagos

A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, mely sózás után feltekerünk, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk.

Hegyisajt

Alpesi kultúrával készült kemény sajt, melyet 6 hónapig érlelünk – a végeredmény pedig egy kifejezetten karakteres ízvilágú sajt.

Gouda

4-6 héten keresztül érleljük, aminek következtében a kész, félkemény sajtnak a külső rétegét viaszréteg fedi.

Szekszárdi szenes

Ezt a félkemény sajtot a vékony szénréteg teszi igazán különlegessé, ízvilágában a raclette sajthoz hasonlít.

Rendelni szeretnél?

Válogass sajtjaink között, találd meg a leginkább hozzád illőt és add le rendelésed telefonon, e-mailben, vagy messenger üzenetben! Igyekszünk a lehető leghamarabb reagálni minden megkeresésre!

Címünk

7100 Szekszárd Roboz Zoltán u 2.

Telefonszám

+36-30-812-6119

Email

rozsa@kincses-sajt.hu

Értékelj minket!