Sajtjaink
A kiváló minőségű tej mellett a sajtjaink fő alkotóeleme a folyamatosan bővülő szakértelmünk és persze a sajt iránti szeretetünk.
Próbáld ki lágy és kemény sajtjainkat, vagy kérj sajttálat, és ízleld meg mindegyik fajtát! Mi a camembert sajtból bármennyit meg tudunk enni, az aktuális kedvencünk pedig hétről-hétre változik.
Bízunk benne, hogy neked is akkora örömet és mennyei ízélményt adnak sajtjaink, ahogyan azt számunkra is teszik nap mint nap.
Parenyica
A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, mely sózás után feltekerünk, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk.
Camembert jellegű sajt
A lágy sajtok királynője. Érlelési ideje minimum 3 hét – ezalatt a sajtot egy vékony, fehér penészréteg borítja be.
Görögszénamagos
A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, mely sózás után feltekerünk, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk.
Hegyisajt
Alpesi kultúrával készült kemény sajt, melyet 6 hónapig érlelünk – a végeredmény pedig egy kifejezetten karakteres ízvilágú sajt.
Gouda
6-8 héten keresztül érleljük, a kész, félkemény, holland típusú sajtnak a külső rétegét viaszréteg fedi.
Szekszárdi szenes
Ezt a félkemény sajtot a vékony szénréteg teszi igazán különlegessé, ízvilágában a raclette sajthoz hasonlít.
Rendelni szeretnél?
Válogass sajtjaink között, találd meg a leginkább hozzád illőt és add le rendelésed telefonon, e-mailben, vagy messenger üzenetben! Igyekszünk a lehető leghamarabb reagálni minden megkeresésre!
Címünk
7100 Szekszárd Roboz Zoltán u 2.
Telefonszám
+36-30-812-6119
rozsa@kincses-sajt.hu