Sajtjaink
A kiváló minőségű tej mellett a sajtjaink fő alkotóeleme a folyamatosan bővülő szakértelmünk és persze a sajt iránti szeretetünk.
Próbáld ki lágy és kemény sajtjainkat, vagy kérj sajttálat, és ízleld meg mindegyik fajtát! Mi a camembert sajtból bármennyit meg tudunk enni, az aktuális kedvencünk pedig hétről-hétre változik.
Bízunk benne, hogy neked is akkora örömet és mennyei ízélményt adnak sajtjaink, ahogyan azt számunkra is teszik nap mint nap.

Parenyica
A parenyica egy gyúrt és hevített sajt, melyet sózás után feltekerünk, 24 órán keresztül szikkasztunk, majd bükkfán füstölünk.

Camembert jellegű sajt
A lágy sajtok királynője. Érlelési ideje minimum 3 hét – ezalatt a sajtot egy vékony, fehér penészréteg borítja be.

Görögszénamagos
Raclette típusú sajt, amelybe görögszénamagot teszünk, ez ad neki egy kellemes, dióra emlékeztető ízt. Minimum 6 hét az érlelési ideje, a végeredmény
pedig egy félkemény, különleges ízvilágú sajt.

Hegyisajt
Alpesi kultúrával készült kemény sajt, melyet 9 hónapig érlelünk – a végeredmény pedig egy kifejezetten karakteres ízvilágú sajt.

Gouda
6-8 héten keresztül érleljük, a kész, félkemény, holland típusú sajtnak a külső rétegét viaszréteg fedi.

Szekszárdi szenes
Ezt a félkemény sajtot a vékony szénréteg teszi igazán különlegessé, ízvilágában a raclette sajthoz hasonlít.
Rendelni szeretnél?
Válogass sajtjaink között, találd meg a leginkább hozzád illőt és add le rendelésed telefonon, e-mailben, vagy messenger üzenetben! Igyekszünk a lehető leghamarabb reagálni minden megkeresésre!

Címünk
7100 Szekszárd Roboz Zoltán u 2.

Telefonszám
+36-30-812-6119

rozsa@kincses-sajt.hu